Hlavní obsah

Nizozemská starostka chce pro vojáky NATO prostitutky

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ALMERE

Starostka nizozemského Almere a členka vládnoucí liberální strany VVD požaduje, aby vláda posílala s armádou na mise NATO také několik prostitutek. Annemarie Jorritsmaová totiž míní, že vojáci potřebují v zahraničí nějak relaxovat a uvolňovat nahromaděnou sexuální energii.

Článek

"Armáda musí zvážit způsob, jakým vojákům dopřeje uvolnění páry," tvrdí Annemarie Jorritsmaová. "Jednou tady byl nápad, že by se několik prostitutek připojilo k vojsku na jeho misích. Myslím, že je to něco, o čem bychom měli diskutovat," tvrdí primátorka Almere s tím, že by se tak vojáci nezaměřovali na místní ženy, kvůli čemuž často vznikají konflikty.

"Nemyslím, že by moje žena byla z toho nápadu nadšená," kontroval političce Wim van den Burg, mluvčí vojenské obchodní unie. Andre van Dorst z organizace sexuálního průmyslu VER nápad vítá: "Něco na tom vidím, ale zároveň uznávám, že je to šílený nápad."

Většina z dvou tisíc nizozemských vojáků slouží v jednotkách NATO v Afghánistánu. Část jich operuje také v Bosně.

Reklama

Výběr článků

Načítám