Hlavní obsah

Oslice se zamilovala do housera

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHOTĚBUZ

V říši zvířat je možné snad vše. Oslice z německé farmy v saském Cottbus vášnivě propadla houserovi. A opeřenec lásku ušatému lichokopytníkovi opětoval. Z neobvyklého mileneckého páru se okamžitě stala atrakce pro stovky návštěvníků i novinářů z celého světa.

Článek

Poprvé se o netradiční lásce zmínil místní deník Lausitzer Rundschau. Houser jménem Hannibal podle příběhu byl velmi agresivní a napadal ostatní ptáky na farmě. Proto ho majitelé umístili do ohrady k oslici Heidi, jíž okamžitě propadl. Ona mu své city opětovala a odmítá se od něj hnout. Obě zvířata společně jedí, spí a neustále spolu všude pochodují.

Jakmile se k oslici přiblíží jen na pár metrů samčí příslušník jejího druhu, žárlivý houser okamžitě vystřelí na obranu své družky. Heidi se ale o jiné osly nezajímá a následuje Hannibala celý den, kamkoli se jen hne.

Reklama

Související témata:

Související články

V Belgii se narodilo jehně se šesti nohama

Šestinohé jehně přišlo v noci na sobotu na svět v belgické provincii Limbursko. Neobvyklý přírůstek přidělal spoustu starostí chovateli Maurici Peetersovi -...

"Opilý" pelikán způsobil dopravní nehodu

Kuriózní nehoda se stala v americkém státě Kalifornie na dálnici u Orange County. Způsobil ji opilý tvor. Nebyl jím ale řidič, ale pelikán, který...

Výběr článků

Načítám