Hlavní obsah

Britney Spearsová chystá rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britney Spearsová a Kevin Federline míří k rozvodu. Začátkem týdne zpěvačka oznámila, že nepustí manžela k jejich dětem, nyní už připravuje společně s právníky rozvodové papíry. Advokáti teď musejí vymyslet, jak se vykroutit z předmanželské smlouvy, která Federlineovi zaručuje "odstupné" deset miliónů dolarů, v přepočtu téměř čtvrt miliardy korun.

Článek

Britney vytáčí fakt, že se Kevin vrátil k večírkům, alkoholu a drogám. Zatímco ona doma pečuje o jejich dva syny, on rozhazuje její peníze. "Britney Spearsová a její právníci jednají o tom, jak pana Federlina co nejrychleji odříznout od jejího majetku. Utrácí nehorázné sumy, takže se pokusíme zrušit předmanželskou smlouvu, která mu zajišťuje při rozvodu nepřiměřenou sumu deset miliónů dolarů, které musela zpěvačka tvrdě vydřít," uvedla mluvčí Spearsové.

Popová hvězda začátkem října zakázala svému manželovi styk s jejich dvěma syny Suttonem Piercem a Seanem Prestonem. "Prostě jsem mu zakázala styk s dětmi, ať se mu to líbí, nebo ne," řekla rezolutně Spearsová, která 12. září porodila druhého syna.

Zpěvačka se od porodu neukázala na veřejnosti. Údajně se skrývá před manželem a také se snaží dostat zpět do formy a připravuje velký comeback.

Reklama

Související články

Jméno syna Britney Spearsové je Sutton Pierce

Druhorozený syn popové zpěvačky Britney Spearsové a tanečníka Kevina Federlina se prý jmenuje Sutton Pierce. Uvádí to páteční vydání amerického časopisu People...

Výběr článků

Načítám