Hlavní obsah

Britney Spearsová podruhé porodila, má chlapečka

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Britney Spearsová a Kevin Federline přivítali na svět druhého syna. Narodil se v úterý 12. září císařským řezem v Los Angeles. "Vše proběhlo hladce. Britney už v srpnu předpovídala, že pro ni bude porod, jako by si ukousla kousek dortu," vtipkoval Kevin s úsměvem na tváři krátce po porodu. "Mám ze syna nevěřitelnou radost."

Článek

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka má se svým o čtyři roky starším manželem již jednoho syna Prestona, který se narodil loni 24. září. Kevin byl ovšem u porodu už počtvrté. S herečkou Shar Jacksonovou má čtyřletou dceru Kori a dvouletého Kaleba.

Britney o druhém těhotenství promluvila na veřejnosti poprvé 9. května v televizní show Davida Lettermana. "Nemějte obavy, Dave, není to vaše," vtipkovala.

Příští rok chce už Britney ovládat pódia

Druhé dítě přišlo na svět přesně v době, kdy Spearsová a Federline slaví druhé výročí své svatby - brali se 18. září 2004. O založení rodiny začali mluvit ihned po svatbě. "Už se vidím jako máma. Příští rok rozhodně budu mít dítě," prohlásila tehdy Brit, která na rozdíl od prvního, druhé těhotenství neplánovala.

"Jiný stav" si ale zpěvačka náramně užívala. Brala ho jako obhajobu své nezřízené závislosti na čokoládových pochoutkách, zmrzlině a brambůrkách. "Hned po porodu nabíhám na hubnoucí režim. Musím vypilovat postavu a vrátit se ke zpívání. Příští rok vydám novém album, které bude super - zábavné, pozitivní a sexy."

Reklama

Související články

Těhotná Spearsová pózuje v Evině rouše

Americká zpěvačka Britney Spearsová, která je v šestém měsíci těhotenství, pro titulní stránku srpnového vydání dámského časopisu Harper's Bazaar zcela...

Výběr článků

Načítám