Hlavní obsah

Sedmimetrové nehty zapsány do Guinnessovky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nehty Lee Redmondové se konečně dostaly do Guinnessovy knihy rekordů, celkem totiž měří úctyhodných sedm a půl metru. Aaron Studham se do knihy rekordů zapsal pro změnu díky svým vlasům.

Článek

"Prolamuje to ledy, holky se chtějí se mnou bavit," konstatuje Aaron spokojeně. Má totiž na hlavě číro tyčící se do výšky 61 centimetrů. "Začalo to jako soutěž s kamarády. Trvalo mi šest nebo sedm let, než mi ty vlasy takhle dorostly. Nenosím ho nahoru pořád, ale když se rozhodnu dát si vlasy do parády, trvá to tak tři čtvrtě hodiny," říká.

Lee Redmondová se nyní objevila v novém vydání Guinnessovy knihy rekordů spolu s vlastníky nejelastičtější kůže, nejužšího pasu, nejdelších chlupů v uších a ženou, která umí vyvalit oči celých 11 milimetrů.

Na záchod musí žena opatrně

Éra jejích dlouhých nehtů, o které pečovala celých 27 let se ale chýlí ke konci. Hodlá je ostříhat. "Ostříhám je v listopadu," tvrdí, "můj muž má Alzheimerovu chorobu a musím se o něj starat."

Paní Redmondová musí spát na boku. Aby se nezranila, nechává totiž nehty viset přes okraj postele. Na nevyhnutelnou otázku, jak chodí na záchod, šarmantně odpověděla: "Velmi, velmi opatrně."

Reklama

Související články

Rekordní tuňák váží 268 kilogramů

Mořskou rybu velkou doslova jako tele chytil jeden novozélandský rybář. Modrý tuňák vážící 268 kilogramů bude zřejmě zapsán do Guinnessovy knihy rekordů,...

V Manile hromadně kojilo na 4000 žen

Téměř 4000 maminek se ve čtvrtek ve filipínské metropoli sešlo na jednom místě, ve stejném okamžiku přiložilo své dítě k prsu a získalo tak společně šanci...

Výběr článků

Načítám