Hlavní obsah

Vztah Němcové a Blunta utrpěl první trhliny

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Česká supermodelka Petra Němcová si není vztahem se zpěvákem Jamesem Bluntem jistá. Její miláček jí totiž na poslední chvíli odřekl účast na charitativní akci a raději odjel do studia natáčet své nové album. Petra tak musela na party Next Model během Londýnského týdne módy vyrazit sama. Výtěžek z akce putoval na konto organizace Happy Hearts Foundation pro postižené tsunami.

Článek

"Petra byla skutečně velmi naštvaná, protože James jí řekl, že tam stoprocentně bude. Ale potom si to rozmyslel a řekl jí, že má velmi důležité nahrávání na Ibize. Petra má teď pocit, že klade kariéru před její akci, z níž putovaly peníze na charitu obětem postiženým tsunami. A pro ni to moc znamená," tvrdil nejmenovaný zdroj britskému listu Sunday Mirror. Petra přitom považuje charitativní činnost za stěžejní. Sama se stala obětí tsunami v Thajsku a dokonce zde přišla o partnera.

"Ona chápe, že James je jednou z největších popových hvězd na světě, ale zároveň by si přála, aby s ní trávil více času. Obává se, že vztah brzy skončí, pokud se nebudou vídat více," dodal zdroj s tím, že Petra stojí nohama na zemi. Modelka se tak zřejmě dostává do konfliktu vlastních hodnot s postoji a hodnotami svého partnera.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám