Hlavní obsah

Třiadvacetiletý Japonec se stal ženou kvůli své lesbické přítelkyni

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

Japonsko dojímá příběh třiadvacetiletého muže, který se nechal předělat na ženu, aby si udržel dlouholetou přítelkyni. Ta mu totiž oznámila, že je lesbička a s mužem už dále žít nemůže. Příběh mladíka a jeho rozhodnutí radikálně změnit svůj život v císařství vycházejícího slunce se objevil na internetu ve formě blogu a okamžitě se stal nejčtenější japonskou stránkou.

Článek

Harukarin Nakagawa po operaci tvrdí: "Naše láska je opravdová a nezávisí na životě ani smrti. Skutečně věřím, že dokážu překonat jakékoli nástrahy osudu, abych mohl být s ženou, jíž tak moc miluji."

Mezi tisícovkami nadšených čtenářů blogu jsou také ti, kteří vidí za projektem jen dobře napsané literární dílo. Příběh se kritikům zdá natolik silný a dobrý, že ho považují za fikci. "Celý příběh o dívce, která svěří po pěti letech vztahu svému příteli, že je lesbička, a požádá ho, aby se nechal operovat, je příliš absurdní," míní jeden z kritiků.

Většina Japonců příběhu věří

Pro slova skeptiků hovoří některé prohřešky proti lékařským postupům. Mladík například v blogu popisuje dost nevěrohodně růst ňader. Ta se podle odborníků objevila příliš brzy po hormonální terapii.

Vydavatelství Ameba Books připravilo knižní zpracování příběhu s kritickým dodatkem odborníků. V Japonsku je většina lidí zatím přesvědčena, že příběh mladíka je skutečný. A tak se literární podoba stane zcela určitě bestsellerem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám