Hlavní obsah

Cruise si poslal letadlo pro limonádu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DENVER

Hvězda filmové série Mission: Impossible Tom Cruise (44) dělá všechno možné, aby velkopanskými manýry ještě víc proti sobě popudil veřejnost a dál klesal na žebříčcích popularity. Před pozorností médií se sice s Katie Holmesovou a dcerou Suri uchýlil na ranč v Coloradu, nicméně ani tam nepřestal provokovat závistivce.

Článek

Právě na samotě vzdálené desítky kilometrů od nejbližšího supermarketu zatoužila jeho věčná snoubenka po sklence višňové limonády své oblíbené značky. Pro prostého smrtelníka by to byl neřešitelný problém, pro Toma však nikoli.

Okamžitě nechal připravit své soukromé letadlo, které pak se svými dvěma asistenty na palubě poslal na nákup. O dvě hodiny později se stroj vrátil s nákladem požadovaného nápoje a čerstvá matka Katie se mohla konečně napít.

Na kolik její jediný doušek přišel, americký tisk raději neprozrazuje. Prý s ohledem na krevní tlak čtenářů, kteří mají hlouběji do kapsy než Tom Cruise.

Reklama

Související témata:

Související články

Cruise chce na týden uzavřít centrum Tokia

Tom Cruise se začíná skutečně chovat jako nejmocnější celebrita, za niž ho nedávno označil časopis Forbes. Japonským médiím herec oznámil, že chce na týden...

Výběr článků

Načítám