Hlavní obsah

Beckhamovi mají kvůli velké party potíže se sousedy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SAWBRIDGEWORTH

Sousedé Davida Beckhama a Viktorie Beckhamové si oficiálně stěžovali na předšampionátovou party, která neumožnila jejich dětem spát před zkouškami. Čtyři rodiny si stěžovaly na obecním úřadu na nesnesitelný hluk, který se linul z obrovské party.

Článek

Sousedé si stěžovali na obrovský hluk, který zahrnoval i živé vystoupení Robbieho Williamse. Tato akce prý ohrozila studijní výsledky jejich ratolestí.

V jednom z dopisů stálo: "Moje dcera měla druhý den maturitu. Ve dvě hodiny v noci nás vzbudilo něco, co znělo jako Robbie Williams zpívající na naší zahradě. A skoro to také tak bylo. Kdykoliv jindy by to bylo v pořádku, jen ne v pondělí ráno."

Událost v Sawbridgeworth přenášela ITV1 a vydělala přibližně 150 miliónů korun na charitu. Mluvčí Beckhamových se ke stížnostem nevyjádřil, celá akce byla prý však naplánována a s radnicí dohodnuta již několik týdnů dopředu.

Reklama

Související články

Beckham chystá párty za 27,1 miliónu korun

Britské ostrovy jsou kolébkou fotbalu a rodák z londýnského Leytonstonu David Beckham (30) je jeho největší současnou hvězdou. Aby si před nadcházejícím...

Výběr článků

Načítám