Hlavní obsah

Osmdesátiletý muž vyměňoval kokain za sex

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PITTSBURGH

Policie v severoamerickém Pittsburghu obvinila osmdesátiletého muže za držení, užívání a prodej kokainu. Letitý pán závislý na drogách část kokainu vyměňoval s prostitutkami za sexuální služby.

Článek

Osm desítek let starý Felix Cocco čelí u sodu obvinění z několika trestných činů, za závislost na drogách, jejich držení a prodej. Stařík živil kokainem prostitutky v Pittsburghu celý rok, policie ho dopadla loni v listopadu.

"Vaše ctihodnosti, pochopte mě, snažil jsem se zůstat na živu, platil jsem své účty," hájil se před soudem obžalovaný muž. "Před třemi lety mu zemřela žena, a chtěl zůstat sexuálně aktivní, takže si kupoval sex u prostitutek. Kokain zvolil proto, že je levnější než hotovost," bojovala u soudu za starého pána právnička Martha Bailorová.

Reklama

Související články

Genetická příčina kokainové závislosti

Pravděpodobnost vzniku závislosti člověka na kokainu, by mohla souviset s geny. Institut psychiatrie při svém výzkumu objevil variaci genu, při níž kokain...

Výběr článků

Načítám