Hlavní obsah

Keiru Knightleyovou vyděsila vlastní prsa

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Keira Knightleyová nevěřila svým očím, když poprvé viděla plakáty k filmu Král Artuš. Autoři jí totiž digitálně zvětšili prsa. Herečka byla podle vlastních slov překvapená ze svých směšně zvětšených ňader.

Článek

"Tyhle opravdu nejsou moje," řekla herečka. "Vzpomínám si, že jsme vedli žhavou diskusi, když mi zástupci studia řekli, že mi je zvětší a já musím souhlasit," dodala. Podle informací internetového portálu ContactMusic.com, herečce nezbývalo než souhlasit. Nečekala ovšem, že bude změna tak "směšná."

"Byla jsem zděšená. Zakoktala jsem, ale upřímně bych s takovou prasečinou nikdy nesouhlasila. Když mi ukázali první snímky, musela jsem se smát. Měla jsem prsa, která mi padala ke kolenům. Řekla jsem si, že je asi nezvětšili, ale protáhli. Vypadalo to, jako by mi nasadili prsa své babičky," vzpomíná hvězda Pirátů z Karibiku.

Grafici pak na přání herečky museli plakáty překopat a z téměř žádných prsou vytvořili ňadra s velikostí podprsenky C. "To už jsem byla alespoň trošku spokojená, ale stejně jsem skřípala zuby," dodala Keira.

Reklama

Související témata:

Související články

Keira Knightleyová pózovala nahá

Hvězda snímku Pýcha a předsudek Keira Knightleyová pózovala nahá pro známý hollywoodský magazín Vanity Fair. Na titulní stránce však není sama, spolu...

Výběr článků

Načítám