Hlavní obsah

Vojta Kotek by jel klidně i na Sibiř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Rafťák Vojta Kotek (18) si stejně jako mnoho dalších studentů užívá prázdnin, které mu nedávno začaly. Každý žák si tuto dobu řádně vychutnává a je rád, že se alespoň na chvíli zbavil školy. Vojta sice také pojede na vodu a na výlet s kamarády, ale kromě toho ho čeká spousta učení.

Článek

"Letos se mi podařilo prázdniny alespoň trochu uhlídat, takže nějaké volno mít budu. Ale spoustu věcí jsem kvůli natáčení nestihl, tak se budu přes prázdniny také učit a potřebuji dokončit nějaké svoje další věci. Dostudovat přece musím," říká herec.

"Jinak mám naplánovanou krásnou dovolenou někam do zahraničí, ale jak se říká, zatím na blind. Bude to úplně nepřipravené. Rozhodně žádný zájezd k moři, to mě nebaví. Užil jsem si toho dost s rodiči," vysvětluje Vojta. "Plánujeme dovolenou s kamarády, někam do přírody. Chtěli bychom třeba na Ukrajinu. Vezmeme jednoho dne batohy a pojedeme vlakem třeba až na Sibiř," směje se. "To se ještě uvidí. Ale určitě jsme si řekli, že letos taky pojedeme na vodu. Chtěli bychom vybrat nějakou zajímavější řeku jinde než v Čechách, rád bych vyrazil třeba do Slovinska."

Obejde se bez moderování

"Teď zjišťuju, že všechno, co bych chtěl, najednou stíhat nelze. Dostávám se do situace, kdy musím od některých plánů upouštět. Pro mě je to těžké, protože mě všechny ty věci, které dělám, baví. Nedokážu se rozhodnout, kterou vypustit. V současnosti vím jen to, že se obejdu bez moderování. Tomu jsem se ani nikdy věnovat nechtěl. Vyzkoušel jsem si to a dost. Jinak divadlo se přes prázdniny nehraje a točit budu až od půlky srpna, tak mám teď dost času i na to učení," dodává smířeně Kotek.

Reklama

Související témata:

Související články

Vojtěch Kotek není namyšlený

Sedmnáctiletý Vojtěch Kotek by mohl nosit nos pořádně nahoru. Stal se televizním Objevem roku, okouzlil ve filmu Snowborďáci i v televizním seriálu Pojišťovna...

Výběr článků

Načítám