Hlavní obsah

Helena Vondráčková vlastní hromady šperků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zní to jako pozvánka pro zloděje, ale Helena Vondráčková sama prohlásila, že má tolik šperků, že by je mohla prodávat. Na módní doplňky si obzvlášť potrpí a vždy si vybírá poslední hity módní sezony. Co se týče módy samotné, obklopuje se odborníky.

Článek

"Mám toho tolik, že bych to mohla prodávat," prozradila 59letá zpěvačka. V dřívějších dobách si ráda pořizovala doplňky v podobě šperků a dalších ozdob na svých pracovních i soukromých cestách do zahraničí, dnes už si vystačí i s nabídkou na tuzemském trhu.

"Člověk už si takové věci zvenku vozit nemusí, ale pravda je, že některé tu ještě nejsou, takže když jedu do zahraničí, ráda zajdu do různých obchodů a něco hezkého si vybírám," připustila.

Má i svou módní návrhářku

Módu "do civilu", jak nazývá věci pro běžné nošení, si také většinou kupuje sama, i když má dlouhá léta k ruce vizážistu Zdeňka Fencla.

"V dnešní době už člověk nestíhá sám sledovat úplně všechno kolem módy. Mám také módní návrhářku Taťánu Kovaříkovou, která mi velmi vyhovuje, vymýšlí pro mě věci do civilu a hlavně na jeviště," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Vondráčková zpívá 40 let

Čtyřicet let pěvecké kariéry oslavila zpěvačka Helena Vondráčková v úterý večer koncertem v Top Hotelu Praha.

Helena Vondráčková ničeho nelituje

Helena Vondráčková v úterý pokřtila autobiografickou knihu s názvem Vzpomínám a ničeho nelituji. Vzpomínky slavné zpěvačky literárně zpracoval Jan Hlaváč....

Výběr článků

Načítám