Hlavní obsah

Jordan má ráda velká prsa tak akorát do trička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Modelka s uměleckým jménem Jordan (28), která se nyní nechává nazývat Katie Price, má pozoruhodný názor. Tvrdí totiž, že ženy, které vpředu "pořádně nezaplní" tričko, nemohou být přitažlivé.

Článek

Britská kráska, která se několikrát objevila například ve speciálních vydáních časopisu Playboy, svého popředí velikosti 32FF dosáhla celkem třemi operacemi. Podle informací britského listu Now Jordan prostě nechápe, jak může jakéhokoli muže přitahovat žena s malými ňadry. "S větším poprsím si připadám ženštější. Myslím, že by tak ženy měly vypadat," zdůraznila.

Jordan, která je vdaná za zpěváka Petera Andreho, navíc také přiznala, že po každé operaci byla z výsledné velikosti ňader zklamaná. "Když opadl otok, už po několika dnech nebyla prsa tak velká, jak jsem si myslela, že by být měla..."

Tím zároveň vysvětlila, proč podstoupila operaci za účelem zvětšení svých vnad opakovaně.

Diametrálně odlišný názor ovšem zastává slavná topmodelka a manželka zpěváka Davida Bowieho Iman. Po narození prvního dítěte si nechala chirurgicky ošetřit poprsí, aby získalo znovu dřívější formu. "Byla to největší chyba mého života," prohlásila ve své padesátce někdejší hvězda přehlídkových mol. "Operace sice proběhla úspěšně, ale psychicky jsem se necítila ani trochu lépe."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám