Hlavní obsah

Zpěváci Vojtek s Hejmou se těší na fotbal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Práce bude řadě fanoušků kolidovat s fotbalovým šampionátem v Německu, který začíná za necelé dva týdny. Například frontman kapely Kabát Josef Vojtek bude v době jeho konání zavřený ve studiu, pracovně bude vytížen i hudebník, novinář a překladatel Ondřej Hejma.

Článek

"Když si vyšetříme čas, možná se na nějaký zápas podíváme, ale natáčíme s Kabátem desku po třech letech, takže si chceme dát dost záležet," svěřil se 40letý Vojtek. Zároveň však podotkl, že přímo ve studiu mají členové teplické rockové party nainstalovanou televizi, takže o výsledcích našich určitě budou informováni včas. Zpěvák také litoval, že se šampionát časově s natáčením desky překrývá, protože jinak by se jel podívat přímo do místa dění, zvlášť když se mistrovství světa koná tak blízko.

Velkým fotbalovým fanouškem je také 55letý Ondřej Hejma. "Sleduji ho velmi a určitě budu fandit," řekl. Při zápase Česka se Spojenými státy dokonce zahrají se skupinou Žlutý pes na Staroměstském náměstí.

"Jinak nás ale čekají pracovní povinnosti, protože jsme právě vydali novou desku Rok psa nazvanou podle toho, že letos je skutečně rok psa v čínském kalendáři a v diáři máme hodně koncertů," připustil.

"Pokud ale budu mít volno, budu přilepený k obrazovce, protože mistrovství světa je úplně nejvíc." Zda dá přednost sledování s kamarády v hospodě nebo doma, závisí podle něj na situaci. "Na finálové zápasy ale většinou někam chodíme," přiznal se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám