Hlavní obsah

Holmesová během porodu kvůli víře nesměla křičet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Tom Cruise pochválil svojí snoubenku Katie Holmesovou, že při porodu jejich dcery Suri ani nemukla. Oba partneři jsou totiž členy scientologické církve, která hlásá, že křik při porodu může dítěti výrazně v budoucnu zkomplikovat život.

Článek

"Kate byla a je absolutní šampionka," uvedl 43letý Cruise. Aby svojí 27leté vyvolené pomohl udržet bobříka mlčení, během celého porodu ji držel za ruku. Nenáviděný a zároveň milovaný herec navíc přikázal mlčení i celému lékařskému personálu. Pro případ, že by Holmesová přece jen bolest nevydržela a vydala ze sebe byť jen hlásku, opodál stál lékař s epidurální injekcí, která bolest výrazně zmírňuje.

Porod za naprostého ticha však nebyl jedinou zvláštností. Cruise podle britského deníku The Sun nechal celou událost pečlivě natočit na kameru a krátce po narození potomka zamířil do centra scientologické církve. Podle důvěryhodných zdrojů chce dát místním kněžím prozkoumat celou kazetu, jestli se během porodu nestalo něco zneklidňujícího, co by vyžadovalo zásah "vyšší moci".

Anketa

Myslíte si, že dítěti může ublížit hysterický průběh porodu?
Ano
12,7 %
Ne
87,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5230 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Z Holmesové je zatvrzelá scientoložka

Katie Holmesová údajně tráví v sídle scientologické církve až osm hodin denně. Snoubenka Toma Cruise je momentálně těhotná a připravuje se na příchod svého...

Výběr článků

Načítám