Hlavní obsah

Nabízím byt. zn.: Za sex!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Bohatí obyvatelé New Yorku nabízejí byty, ve kterých se nemusí platit nájem. Háček je v tom, že je nabízejí pouze ženám a navíc výměnou za sexuální protislužby.

Článek

Deník The New York Daily News přinesl informaci o novém trendu zvyšujícího se počtu zvláštních inzerátů na populárním serveru Craiglist.org.

V inzerátu pojmenovaném Postarej se o mé potřeby a žij si bez nájmu, se píše: "Vše co musíš dělat, je starat se o mé touhy a nechám tě zdarma žít v jednolůžkovém apartmánu, který vlastním."

Další inzerát zní: "Vše, co hledám, je atraktivní, hravá a submisivní žena, která by byla otevřená mým nabídkám. Nájem zdarma za sexuální uspokojování."

Muž nabízel plně vybavený pokoj

Třiatřicetiletý muž žijící v Brooklynu v jednom inzerátu dodával, že je v pokoji televize s DVD přehrávačem, telefonní linka a počítač s přístupem na internet. "Nepotřebuji nájem, ale rád bych naplnil tento pokoj ženou, která by mi chtěla dokazovat vděk za mou štědrost," dodal mladý muž.

Avšak policejní komisař Paul Browne varuje, že podobné inzeráty nabádají k prostituci. "Je ilegální obchodovat se sexem podobným způsobem. Ať už za peníze, tak i za něco jiného," řekl komisař.

Reklama

Související témata:

Související články

Používej pusu, radí plakáty prostitutkám

Nezisková organizace La Strada, která pomáhá v Česku od roku 1995 ženám, jež se živí prostitucí, se rozhodla prostřednictvím kampaně upozornit na problémy...

Výběr článků

Načítám