Hlavní obsah

Cindy Crawfordová slaví čtyřicátiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Stejně jako se Madonna a Liz Hurleyová úspěšně brání stárnutí, také Cindy Crawfordové byste asi neřekli, že narozeniny, jež nyní slaví, jsou její čtyřicáté.

Článek

Crawfordová je další z mladě vypadajících hvězd, které už si nesou cedulku "ve středním věku". Supermodelka řekla pro magazín You: "Na Los Angeles je dobré, že vídáte ženy, kterým je čtyřicet nebo padesát a stále vypadají skvěle. To vám pak ani nepřijde, že už je vám čtyřicet."

Cítí se prý skvěle. Posiluje a zdravě jí. "Když mi bylo třiadvacet, tak si ženy mohly říkat, že takhle vypadám, protože ještě nejsem po dětech. Ale teď už mám těhotenství za sebou a vím, jaké to je, tu váhu shazovat," řekla Crawfordová.

Prý je teď se svým tělem ještě spokojenější, jelikož na těle, které má teď, se pořádně napracovala. Její tajemství? Rozumné stravování, pravidelné cvičení a vaječné bílky k snídani.

Reklama

Související články

Cindy Crawfordová si řekla charitě o peníze

Americká topmodelka Cindy Crawfordová se poškorpila s rumunskými organizátory charitativní nadace kvůli svým přehnaným nárokům. Když jí požádali o dobrovolnou...

Výběr článků

Načítám