Hlavní obsah

Jindra z VyVolených bude jezdit na krávě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finalista první řady reality show VyVolení Jindřich Hovorka před několika dny spadl z koně a zranil se. Stalo se to na Šumavě, kde byl na návštěvě u známých.

Článek

Jindra neodolal nabídce a vyjel si na koni. Jezdí prý už dva roky a ovládá cválání a klusání. Tentokrát ho však kůň překvapil. Když se projížděl a kochal se výhledem po okolní krajině, tak ho poznali fanoušci a začali na něj pokřikovat. "V tu chvíli jsem se začal věnovat něčemu jinému než jízdě na koni... No, prostě jsem se na ně otočil a ten kůň si zrovna rozmyslel směr jízdy, nějak jsem se převážil a spadl na zem," řekl Jindra.

Kůň se však nesplašil a na svého jezdce počkal. "Kam by taky šel bez pána. To by asi zabloudil, ne?" směje se už dnes Jindra. Pád se ovšem neobešel bez zdravotních potíží. Když se Jindra vracel do stáje, tak cítil ostrou bolest v koleni. Bolest nepřestávala, a tak musel Jindra do nemocnice. "Dali mi berle a mohl jsem pokračovat. Ani nevím co jsem s tím měl," dodává.

Na amatérské jezdectví však nezanevřel. "Ještě jsem od té doby nejel, protože jsem neměl příležitost. Ale příště to spíš zkusím na krávě, tam bude lepší stabilita," směje se Jindra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám