Hlavní obsah

Michael Jackson má zhudebnit papežovy modlitby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VATIKÁN

Katolická církev podle zahraničního tisku pravděpodobně vyjednává se zpěvákem Michaelem Jacksonem o zhudebnění papežových modliteb.

Článek

Jackson má údajně zhudebnit 24 modliteb a chvalozpěvů papeže Jana Pavla II. do písní a globálně je rozšířit. Vatikán si zjevně myslí, že Jacksonova proslulost může posloužit jako skvělý odrazový můstek pro rozšiřování jejich svaté myšlenky.

Mělo to být tajemství

Server ChartSingles.net cituje otce Giuseppe Moscatiho z Vatikánu: "Máme práva na 24 modliteb napsaných papežem Janem Pavlem II." Také řekl, že doufali, že jejich kontakt s Michaelem Jacksonem zůstane tajemstvím, což se nepodařilo. Momentálně je prý projekt stále v jednání.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson si pořídil rezidenci v Bahrajnu

Americký zpěvák Michael Jackson si zakoupil novou luxusní rezidenci v Bahrajnu. Tam se nedávno uchýlil, aby si odpočinul po zdlouhavém procesu, v němž čelil...

Michael Jackson je na mizině

Americký zpěvák Michael Jackson si spokojeně užívá v Bahrajnu, kam se nedávno uchýlil, aby si odpočinul po zdlouhavém soudním procesu, který nedávno...

Výběr článků

Načítám