Hlavní obsah

Berlusconi si před volbami naordinoval sexuální půst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italský premiér Silvio Berlusconi slíbil podle italského konzervativního deníku Il Giornale zříci se sexuálních radovánek až do parlamentních voleb, které se mají konat 9. dubna. V úterý však Berlusconi zřejmě kvůli chuti na hrátky se svou manželkou Veronikou Lariovou svá slova zlehčoval.

Článek

"Byla to legrace. Smáli jsme se, žertovali. Vůbec sexuálně neabstinuji," prohlásil tento konzervativní politik a mediální magnát v úterý večer v diskusním pořadu italské veřejnoprávní televize. Poznamenal, že však určitou "umírněnost v sexu dodržuje od doby, odkdy má tolik povinností".

Berlusconi prý slíbil žít dočasně bez sexu při víkendové předvolební cestě na Sardinii na setkání s duchovním Massimilianem Puscedduem. Ten označil Berlusconiho za ochránce rodinných hodnot a slíbil premiérovi, že jeho věřící premiéra ve volbách podpoří.

"Mnohokrát vám děkuji. Pokusím se naplnit vaše očekávání a slibuji, že od dneška do 9. dubna, tedy dva a půl měsíce, budu dodržovat naprostou sexuální abstinenci," citoval list Berlusconiho odpověď reverendovi.

Berlusconi byl ještě před svým dravým průnikem na italský mediální trh známým bonvivánem, živil se také jako šansoniér.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám