Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová bude mít kluka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Gwyneth Paltrowová (31), která má se svým manželem, členem skupiny Coldplay Chrisem Martinem dcerku Apple, prozradila pohlaví druhého očekávaného potomka. "Bude to určitě kluk," zazněl verdikt. Chlapeček má přijít na svět v květnu.

Článek

Hereččina matka v rozhovoru pro americký časopis In Touch přiznala, jak se těší na druhé vnouče: "Jsem z toho úplně na větvi. Je díky malé Apple tak vyrovnaná. Jsou spolu úžasné, když je pozoruji," řekla.

Držitelka Oskara už v minulosti připustila, že si přeje mít velikou rodinu. "Chci mít hromadu dětí. Je mi jedno, kolik bude kluků nebo holek. Moje matka se zlobí, když z legrace říkám, že chci samé holky, protože Apple je tak báječná."

Tentokrát bude rodit do vody

Herečka známá například filmem Sedm nebo Zamilovaný Shakespeare už oznámila fanouškům, že v blízké budoucnosti nebude nic natáčet, protože se chce věnovat mateřským povinnostem. "S novým miminkem na cestě toho v příštím roce ve filmu moc neudělám. Narozením Apple se mi změnil celý život, i můj pohled na svět. Mám pocit, jako by se mi změnila i DNA," prohlásila půvabná herečka.

Je rozhodnutá, že bude rodit stejně jako v prvním případě doma, ve svém londýnském domě. Tentokrát ale chce vyzkoušet porod ve vodě, ve speciálním porodním bazénu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám