Hlavní obsah

Gotta okradli v Chile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Členy populární pražské fotbalové Amfory včetně Karla Gotta a Karla Vágnera okradla v chilském Vina del Mar skupina zlodějů. Informovalo o tom v neděli rádio Frekvence 1.

Článek

Členové Amfory byli na procházce. Nikomu se nic nestalo a Amfora pokračuje v programu, uvedl moderátor Petr Novotný. Mezi účastníky zájezdu jsou Jiřina Bohdalová, Jitka Zelenková, Věra Martinová, Zora Jandová, Karel Gott, Petr Novotný, Jan Rosák, Karel Bláha, Jan Čenský, Jožka Černý, Vladimír Čech a Martin Dejdar.

Zájmové sdružení AMatérských FOtbalových Rarit je na turné v Chile a Paraguaji. V Chile je čeká vedle fotbalového zápasu i vystoupení na české ambasádě pro krajany.

V Paraguaji velký koncert v amfiteátru v San Bernardinu, kde vystoupí i zástupce slovenského popu Vašo Patejdl, a utkání v kopané, k němuž má nastoupit i prezident této země.

Reklama

Související témata:

Související články

Kellovský sponzoroval fotbalový tým Amfora

Havířovský podnikatel a majitel společnosti Quonex Real Petr Kellovský, který podle policie stojí za překaženým bezmála miliardovým podvodem na švýcarskou...

Fotbalová Amfora odjela do Chile a Paraquaye

Setkáním v poklusu by se dala nazvat středeční autogramiáda členů fotbalového klubu Amfora v pražském paláci knih Luxor. Knihu s názvem To byl teda gól!,...

Výběr článků

Načítám