Hlavní obsah

Norská princeznička nastoupila do mateřské školky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Norská princezna Ingrid Alexandra nastoupila ve středu, krátce před svými druhými narozeninami 21. ledna, do školky. Do mateřinky na předměstí Osla ji doprovázeli oba rodiče, korunní princ Haakon a princezna Mette-Marit, jednoměsíční bratříček Sverre Magnus zůstal přirozeně doma.

Článek

Vstup budoucí uchazečky o norský trůn do "veřejného života" přišla zachytit pro historii řada fotografů. Malou princezničku ale zájem o její premiéru podle zpráv agentury NTB nijak zvlášť neupoutal. Soustředila se prý hlavně na obsah svého svačinového sáčku.

"Bude to tu určitě báječné," usoudil po prohlídce malé školičky v Semu dvaatřicetiletý princ Haakon. A může to posoudit z vlastní zkušenosti, vždyť také jeho posílali v dětství rodiče král Harald V. a královna Sonja do veřejné školky.

Reklama

Související témata:

Související články

Norský princ Haakon má syna

Princ Sverre Magnus se jmenuje novorozený syn norského korunního prince Haakona (32) a princezny Mette-Marit (32). Oznámil to v pondělí premiér Jens...

Výběr článků

Načítám