Hlavní obsah

Angelina Jolieová čeká dítě s Bradem Pittem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská herečka Angelina Jolieová je s největší pravděpodobností těhotná. Otcem dítěte je Brad Pitt, kterému se tak splnil životní sen, napsal v úterý francouzský server Actustar.

Článek

V prosinci byla třicetiletá hvězda akčních filmů Jolieová údajně na ultrazvuku na klinice St. John's v Santa Monice v Kalifornii. Dvaačtyřicetiletý Pitt, který prý má moc rád adoptivní děti své milé, čtyřletého Maddoxe a téměř roční Zaharu, se tak konečně stává také biologickým otcem.

Podle Actustar se mu tak vyplňuje sen mít početnou rodinu. Svatba s Jolieovou nicméně není na pořadu dříve, než se nové dítě narodí.

Jolieová nyní dokončuje natáčení filmu The Good Shepherd a štáb podle pondělního vydání britského deníku The Sun zaregistroval, že herečka trpí ranními nevolnostmi.

Brad se připravuje na roli otce

Pittova babička Betty Russelová listu řekla, že její "vnuk se nyní připravuje na novou roli, na roli otce". "Angelina je nyní velmi šťastná. A Brad je stvořen k tomu být tátou," prohlásila.

Agentura WENN v pondělí uvedla, že Pitt a Jolieová si hodlají koupit dům ve Francii. Do oka jim údajně padlo 127 let staré sídlo legendárního módního návrháře Yves Saint Laurenta.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt chce adoptovat děti Angeliny

Americký herec Brad Ptit je prý připraven adoptovat děti své milenky Angeliny Jolieové a stát se tak jejich otcem. Informoval o tom internetový server...

Výběr článků

Načítám