Hlavní obsah

Ivanka z Rodinných pout si těhotenství užívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Zdeňka Žádníková - Volencová, kterou známe hlavně jako Ivanku ze seriálu Rodinná pouta, si užívá těhotenství plnými doušky. Vzhledem k tomu, že nebude rodit poprvé, je v klidu a na nic nespěchá. Dítě se má totiž narodit až v červnu.

Článek

" Navštěvuji pravidelně Gravity jógu. Je to úžasná věc a vřele ji doporučuji všem nastávajícím maminkám," řekla herečka. Ideální postavu si i v těhotenství udržuje rovněž plaváním. Přiznává, že chutě na jitrnice, jak tomu bylo na začátku těhotenství, už nemá. "Na konci 4. měsíce těhotenství se vše vrací do normálu. Opustila mě touha na všechno nezdravé a zase mi chutná zelenina," přiznala.

Jméno pro potomka zatím nevybírá. "Nejsem prvorodička, nikam nespěchám. Vím, že na tyto věci mám ještě hromadu času. Je leden a do června je daleko,"dodává s úsměvem herečka.

Na Silvestra volala porodníkovi

Příchod nového roku oslavila Žádníková - Volencová doma s rodinou. Nezapomněla  však zavolat svému porodníkovi primáři Chmelovi. "Oba jsme si navzájem popřáli do nového roku hodně zdraví a 2,5-3 hodinový porod." Herečka přiznala, že takto dlouhá doba se jí jeví pro porod jako ideální. " První dítě dceru Andreu jsem rodila dva dny."

Reklama

Související témata:

Související články

Alice Bendová si intrikářství užívá

Herečce Alici Bendové, která v seriálu Rodinná pouta hraje intrikářskou Simonu Pražákovou, se její role i přes záporný náboj líbí. Ztělesnění mladé ženy, která...

Výběr článků

Načítám