Hlavní obsah

Zdeňka z Rodinných pout ostříhaných vlasů nelituje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Mladá herečka Daniela Choděrová, která v seriálu Rodinná pouta ztělesňuje sestřičku Zdeňku, se dlouho pyšnila dlouhými hustými vlasy. Nedávno se však nechala ostříhat nakrátko. Ztráty své hřívy však nelituje.

Článek

Choděrová alias Zdeňka se ostříháním vlasů pokusila vyřešit náročnou životní situaci - po románku s lékařem Liškou se zamilovala do šarmantního inženýra Málka, jehož hraje Filip Čáp. Nešťastnou náhodou se však ocitla na invalidním vozíku a u svého přítele podporu nenašla.

"Ač jsem byla na dlouhé vlasy zvyklá, nový sestřih jsem uvítala a musím přiznat, že jsem si na něj zvykla a je mi nakonec pohodlný," svěřila se Choděrová.

I ve skutečném životě nastala Daniele nedávno velká změna, ovšem mnohem příjemnější. Tříletému synovi Bořivojovi před několika měsíci pořídila malou sestřičku. "Tím, že se většinu času motám kolem dětí, jsou mi nakonec krátké vlasy i pohodlnější," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Jan Kačer besedoval o Rodinných poutech v Rusku

Seriál, který vysílá televize Prima, zaujal i Čechy, kteří žijí v zahraničí. O jeho oblibě v Rusku měl nedávno možnost se přesvědčit režisér a herec Jan Kačer....

Výběr článků

Načítám