Hlavní obsah

Michaela Štoudková se chystá na Model of the World

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Druhá česká vicemiss Michaela Štoudková bude reprezentovat Českou republiku na prestižní mezinárodní soutěži Model of the World. Šaty, v nichž se porotcům předvede, si již v úterý odpoledne vyzkoušela.

Článek

Klání krásek Model of the World se letos koná v Tanzánii. Michaela tam odlétá 26. listopadu. Finále soutěže se uskuteční 10. prosince.

Šaty, které si Štoudková s sebou poveze, jsou dílem české návrhářky Heleny Mertlové. "Míša je vyloženě sexy typ. Nešlo o to udělat honosnou róbu. Chtěla jsem spíš vypíchnout  její postavu. Šaty jsou ze žlutého saténu, poseté korálky, ale střih je sexy, aby vynikly Míšiny tvary," řekla Mertlová.

Michaela se do Tanzánie velice těší. "Byla jsem v severní Africe. V březnu jsem tam fotila pro kalendář. Ale dostat se do samotného srdce Afriky, to je něco úžasného. Vím, že je tam nádherná příroda, mým snem je uvidět  Kilimandžáro," uvedla. Nezbytné očkování před cestou prý už má za sebou.

Model of the World je soutěž, která hledá nejkrásnější modelku. Každoročně se jí zúčastní více než sto dívek z mnoha zemí světa. Od ostatních soutěží krásy se liší tím, že klade důraz na to, jaké mají soutěžící vlohy pro modeling. Loni hlasovalo pro vítězku Model of the World prostřednictvím internetu více než 650 miliónů lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Česká vicemiss Štoudková křtila v zoo

Druhá česká vicemiss Michaela Štoudková se v sobotu u příležitosti otevření nových prostor v pražské zoo stala kmotrou. Spolu ředitelem zoologické zahrady...

Výběr článků

Načítám