Hlavní obsah

Kim Cattrallová má radši mladší muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Kim Cattrallová, Samantha se seriálu Sex ve městě, se přiznala, že v sexu upřednostňuje mladší partnery. V posteli tak prý nad nimi snadněji získává převahu.

Článek

Cattrallová ve svých devětačtyřiceti letech v současnosti chodí s mužem, který je o dvaadvacet let mladší než ona.

I v minulosti měla herečka o dost mladší milence, ale vůbec jí to nevadí. Naopak upozornila, že jí tato situace plně vyhovuje. Nepociťuje totiž z jejich strany žádný nátlak.

"Říkají si - ona je starší než já, má více zkušeností, tak se uklidním a budu v pohodě," vysvětlila Cattrallová. "Je to lepší, než kdyby si říkali - teď ti teda ukážu, převezmu nad tebou kontrolu," doplnila.

Zároveň doplnila, že jí role sexem posedlé Samanthy hodně naučila. "Samantha byla vždycky ochotná pro rozkoš experimentovat, dělala bláznivé a akrobatické věci," uzavřela herečka.

Reklama

Související články

Za rozvod Kim Cattrallové může Sex ve městě

Herečka Kim Cattrallová (49) dává vinu za rozpad svého manželství televiznímu seriálu Sex ve městě, který ji proslavil na celém světě. Diva prohlásila, že její...

Výběr článků

Načítám