Hlavní obsah

Modelka Jordan chce navždy vypadat mladě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britská sexy modelka Jordan, vlastním jménem Katie Priceová se zřejmě bojí stárnutí. Udělá všechno proto, aby napořád vypadala mladě. Vrásek a šedivých vlasů by se dočkat rozhodně nechtěla.

Článek

Šestadvacetiletá Jordan se nechala slyšet, že i ve svých sedmdesáti letech by chtěla vypadat jako ve dvaceti, uvedla pro magazín OK!

Nebude váhat a pro udržení mladistvého image klidně podstoupí estetickou chirurgii. "Nikdy bych nechtěla zestárnout, vždycky jsem chtěla vypadat jako dvacítka," sdělila modelka.

"Jsem si jistá, že budou vznikat nejrůznější novinky, jak co nejdéle vypadat mladě, nikdy nevíte, co bude," doplnila. "Nikdy mě neuvidíte se šedivými vlasy. Pokud začnou šedivět, obarvím si je," podotkla.

Jordan už má přitom jeden zkrášlující zákrok za sebou. Se svým manželem Peterem Andrem si nedávno nechala aplikovat botoxové injekce. Přiznala, že zákrok jehlou sice nebyl zrovna nejpříjemnější, ale "báječný výsledek" stál za to.

Reklama

Související články

Sexy modelka Jordan porodila chlapečka

Sedmadvacetiletá britská modelka Jordan, vlastním jménem Katie Priceová, se stala podruhé maminkou. V pondělí se jí v londýnské nemocnici narodil chlapec,...

Modelka Jordan navrhne dětské oblečení

Britská sexy modelka Jordan, jejíž pravé jméno je Katie Priceová, se rozhodla vstoupit do světa módního návrhářství. Už avízovala, že stvoří kolekci pro větší...

Výběr článků

Načítám