Hlavní obsah

Mary-Kate Olsenová přerušila studium na univerzitě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká hvězdička Mary-Kate Olsenová opustila univerzitu, kterou v New Yorku dosud studovala. Chce mít více času na to, aby se mohla věnovat svému výnosnému podnikání v oblasti showbyznysu.

Článek

Podle magazínu People se devatenáctiletá Olsenová studií vzdává jen dočasně. Má se začít starat o svou lukrativní společnost.

"Mary-Kate si podala žádost, aby mohla studium v New Yorku přerušit. Potřebuje se soustředit na filmu Dualstal Entertainment Group, která se začala velmi dobře rozvíjet," uvedl tiskový mluvčí Olsenové.

Mary-Kate je dvojčetem Ashley. Sestry jsou prezidentkami firmy, jejíž hodnota se odhaduje na 150 miliónů dolarů.

Dívky se v americkém zábavním průmyslu prosadily již jako děti. Poté hrály v několika seriálech pro teenagery, záhy se staly jejich vzorem. Rovněž na trh vydaly kolekci oblečení a módních doplňků.

Reklama

Související články

Anorektička Olsenová si prodloužila léčbu

Idol americké mládeže Mary-Kate Olsenová, dvojče stejně slavné sestry Ashley, zůstane na klinice ještě o dva týdny déle, než se původně předpokládalo. Opustí...

Výběr článků

Načítám