Hlavní obsah

Donald Trump se stane popáté otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Devětapadesátiletý miliardář Donald Trump se stane opět tatínkem, jeho pětatřicetiletá manželka Melania Knaussová je těhotná. Ve čtvrtek to potvrdila jeho mluvčí Norma Foerdererová, informovala stanice Fox News.

Článek

"Dítě by se mělo narodit příští rok na jaře," řekla mluvčí. Podle ní zatím rodiče neznají pohlaví potomka.

Modelka a herečka slovinského původu Melania Knaussová se matkou stane poprvé, s Trumpem žije již tři roky, vzali se letos v lednu. Je Donaldovou třetí manželkou.

Trump má z předešlých svazků již čtyři děti. S bývalou ženou Ivanou má Donalda Jr. (27), Ivanku (23) a Erika (21). Se svou druhou exmanželkou Marlou Maplesovou má jedenáctiletou Tiffany.

Reklama

Související témata:

Související články

Donald Trump slíbil snoubence věrnost

Americký magnát Donald Trump jde do sebe. Své vyvolené ženě, kterou si brzy vezme za manželku, totiž přislíbil věrnost. Jeho dosavadní milostný život...

Donald Trump se potřetí oženil

Osmapadesátiletý miliardář Donald Trump se v sobotu již potřetí oženil. Tentokrát si vzal slovinskou modelku Melanii Knaussovou (34). Velkolepá svatba...

Výběr článků

Načítám