Hlavní obsah

Dvojnice se vydává za Paris Hiltonovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Na tvrzení Kathy Hiltonové, že její dcera Paris (24) není tak zkažená, jak tvrdí americký bulvární tisk, může být něco pravdy. Reportéři listu New York Daily News totiž přišli na stopu podvodnici, která se za milionářskou dědičku hotelového impéria záměrně vydává.

Článek

Dvojnice je zhruba stejně stará jako Paris, podobně často používá její oblíbené rčení that´s hot a vlastní psa rasy chihuahua, který je k nerozeznání podobný psíku Tinkerbellovi, miláčkovi blonďaté Paris.

Výrazně na sebe podvodnice upozornila, když se chtěla pod jménem Hiltonová ubytovat v luxusním hotelu Čtyři roční období v havajském letovisku Maui. Personálu však připadala podezřelá, a proto vedení hotelu kontaktovalo rodiče Paris. Ti promptně odpověděli, že jejich dcera se nezdržuje na Havaji, ale v Los Angeles. Ještě větší rozruch však neznámá vyvolala krátce poté, když se pokusila nechat si na jméno Hiltonová vystavit kreditní kartu.

Rodiče Paris, lehkovážné návštěvnice výstředních večírků, si nyní kladou otázku, zda neexistuje více protřelých blondýnek, které se záměrně vydávají za jejich dceru a přiživují se na její popularitě. Usilují tedy o to, aby byla záležitost s dvojnicí důkladně prošetřena.

Sama Paris se k incidentu nevyjádřila. Prostřednictvím své mluvčí pouze vzkázala, že se cítí značně otřesená. 

Reklama

Související témata:

Související články

Snoubenec Paris Hiltonové k oltáři nespěchá

Ačkoliv se dědička hotelového impéria Paris Hiltonová už nemůže dočkat, až bude pod čepcem, její snoubenec Paris Latsis zjevně na sňatek nespěchá. O svatbě...

Výběr článků

Načítám