Hlavní obsah

Ben Affleck se učí přebalovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Ben Affleck (32), který se brzy stane tatínkem, bere svou budoucí roli velmi vážně a zodpovědně. Nic nenechává náhodě a už se učí, co všechno musejí tatínkové po příchodu potomka na svět zvládnout.

Článek

Affleckova manželka, herečka Jennifer Garnerová (33) by měla porodit v listopadu, na svět prý přivede holčičku. A Ben má strach, že to s miminkem nebude umět, proto požádal svou matku Chris, aby jej přiučila, jak o novorozence správně pečovat.

Herec teď stále poslouchá, jak dítě přebalovat, jaký je denní režim miminka a jak se má koupat. Benova matka se jeho starostem a všetečným otázkám směje. Domnívá se, že se její syn vše naučí přirozeně sám, jakmile miminko přijde na svět.

Affleck a Garnerová ještě pro dítě nevybrali křestní jméno, Chris, jakožto nastávající babička, se vnučky nemůže dočkat. Stále na ně neodbytně naléhá, aby jí sdělili, jak se vlastně bude jmenovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Ben Affleck se stane otcem

Dvaatřicetiletý herec Ben Affleck a jeho o rok starší přítelkyně Jennifer Garnerová se stanou rodiči. Jako první o tom v neděli informoval internetový server...

Ben Affleck se těší na dcerku

Americký herec Ben Affleck (32) se zřejmě dočká dcerky. Tu by mu měla porodit jeho manželka, herečka Jennifer Garnerová (33) letos v listopadu. Informoval...

Výběr článků

Načítám