Hlavní obsah

Kylie Minogue se snaží mít stále dobrou náladu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Australská zpěvačka, které se nedávno podrobila operaci kvůli rakovině prsu a nyní se zotavuje a doléčuje ve Francii, si rozhodně nenaříká. Ráda se baví, nejvíce prý při sledování zábavného televizního programu.

Článek

Kylie nyní pobývá ve Francii, odkud pochází její přítel, herec Olivier Martinez. Ten jí se svými rodiči a její sestrou Danni dělá společnost a pečlivě se o ni stará. Zpěvačce nic nechybí, proto se může klidně bavit.

Největší legraci prý v uplynulých dnech zažila s Dannii, s níž sledovala televizní komediální seriál Little Britain. Obě sestry si vlezly do postele a sledovaly obrazovku. Prý se pořádně nasmály. Dannii tvrdí, že legrace a dobrá nálada Kylie pomáhá psychicky překonat terapie, na které dochází.

Kylie Minogue se operaci rakoviny prsu podrobila v květnu. [celá zpráva] Zprvu se zdálo, že byl zákrok úspěšný, později se ukázaly metastázy. Informace o jejím současném zdraví jsou jen velmi kusé. Ačkoliv její rodina se snaží budit zdání, že je vše na nejlepší cestě, některé zdroje hovoří, že je na tom zpěvačka zdravotně špatně. Chemoterapie, na které v Paříži chodí, jsou prý velmi agresivní.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Anastacia podpořila nemocnou Minogue

Na smutnou zprávu o nemoci australské zpěvačky Kylie Minogue okamžitě zareagovala celá její rodná zem. I v oblasti showbyznysu se našli tací, kteří...

Operace Kylie Minogue byla úspěšná

Zákrok, který podstoupila zpěvačka Kylie Minogue, byl úspěšný. V sobotu to oznámila lékařka, která operaci na předměstí Melbourne provedla. Ačkoliv se ohledně...

Výběr článků

Načítám