Hlavní obsah

Boris Becker opustil přítelkyni, našel si mladičkou Rusku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Německý tenisový šampión Boris Becker se rozešel se svou přítelkyní, baletní tanečnicí Caroline Rocherovou. Vztah spolu udržovali tři roky, informoval internetový server Contact Music. Německý tisk napsal, že tenista Rocherovou už vyměnil za novou známost.

Článek

Sedmatřicetiletý Becker rozpad vztahu potvrdil již v úterý, kdy zároveň v Berlíně oznámil zahájení reklamní spolupráce s pivovarem Koenig Pilsner. Příčiny rozchodu vylíčil v německém magazínu Gala, který se na stáncích objeví v pátek - milenci na sebe měli příliš málo času.

"Je to tak. Zamilovaný pár Caroline a Boris už neexistuje. Vztah se ve stavu krize nacházel už téměř půl roku, a to hlavně proto, že jsem neustále mimo město," sdělil tenista.

Becker doplnil, že sovu osmadvacetiletou francouzskou přítelkyni nikdy nepodvedl. Rozchod byl prý celkem přátelský. Německý deník Bild již začal spekulovat, že si našel za přítelkyni náhradu. Tou má údajně být jakási sedmnáctiletá Ruska.

Boris Becker má dva syny a pětiletou dceru Annu. Tu má s ruskou emigrantkou Angelou Jermakovovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám