Hlavní obsah

Kamarádi připravili ženichovi pekelnou rozlučku. Domů cestoval 26 hodin

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na svoji rozlučku se svobodou Brit Iain Tate jen tak nezapomene. Jeho přátelé se totiž rozhodli si z něj vystřelit a cestu domů ze Španělska mu pořádně okořenit. Naplánovali mu leteckou trasu s několika přestupy, aby mu návrat trval desítky hodin - nakonec to bylo 26, napsal server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ženich o vtípku až do poslední chvíle nevěděl. Místo, aby s přáteli odletěl přímým letem do Velké Británie, byl nucen vydat se na výlet přes několik zemí. Jeho dlouhé 26hodinové putování ho zavedlo z Malagy do Düsseldorfu v Německu a odsud do Paříže a Dublinu. Aby toho nebylo málo, v hlavním městě Francie měl Tateův let tři hodiny zpoždění, kvůli kterému prošvihl svůj let z Dublinu.

Smůla se nabalovala, když všechny hotely byly zaplněné a Brit se tak musel natáhnout na letišti. „Musel jsem si zaplatit nový let, což nebylo zrovna levné,“ postěžoval si ženich. Jeho svědek připustil, že kvůli zpoždění měl Tate problém si vtípek užít a brát ho s humorem.

V domovské Británii přistál muž o celý den později, prý naprosto vyřízený. „Svědek z toho bude mít dobrý proslov na svatbě, ale já se po těch nalétaných vzdušných mílích cítím hrozně,“ dodal Tate.

Reklama

Výběr článků

Načítám