Hlavní obsah

Bouchni Trumpa do hlavy. Firma ukázala kontroverzní relaxační pomůcku

Novinky, tcs

Akce Consumer Electronic Show Asia (CES Asia) vystavuje poslední technologické vymoženosti, které mají lidem ulehčit život. Japonská firma si však vystačila pouze s dřevem, násilím a podobiznou amerického prezidenta. Ulevit od stresu měla možnost udeřit silně palicí do připravené figuríny.

Foto: Profimedia.cz

Trumpova dřevěná podobizna, do které si mohli návštěvníci bouchnout, vyvolala rozruch.

Článek

Výstava se letos uskutečnila v Šanghaji, přičemž Čína se právě nachází uprostřed obchodní války se Spojenými státy. Není tak divu, proč si japonská firma vybrala jako „odstraňovač“ stresu právě bustu amerického prezidenta.

Takenori Ohira, manažer firmy Solitons Systems (jež se normálně věnuje umělé inteligenci a internetu věcí), si stánek, kde si návštěvníci mohli bouchnout do Trumpa, nemohl vynachválit. „Důvod, proč jsme vybrali Trumpa je, protože mezi ostatními prezidenty opravdu vyniká,“ uvedl Takenori pro agenturu AFP.

Foto: Profimedia.cz

Ránu kladivem si vyzkoušela řada návštěvníků.

Návštěvníci se očividně atrakcí dobře bavili. „Bylo by lepší, kdybych mohl použít ruce a nohy. Myslím, že kladivo není dostatečně uspokojující,“ uvedl jeden z návštěvníků, jedenatřicetiletý Wang Tung-jüe a dodal, že Trumpa teď v lásce kvůli obchodní válce příliš nemá.

Stánek, jehož motto bylo „Prožívejme své dny bez stresu“, však bezesporu přidělal vrásky na čele americké asociaci Consumer Technology Association (CTA), která výstavu pořádá. „Nebudeme trpět násilné zneuctění jakékoliv veřejné osoby,“ stojí v prohlášení CTA. Od čtvrtka si tak návštěvníci CES do Trumpa bouchnout nemohou, stánek byl uzavřen.

Reklama

Výběr článků

Načítám