Hlavní obsah

Tříletá dívka se koupe ve vaničce s krokodýlem. A čistí mu zuby

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tangerang

Tříletá indonéská holčička má za domácího mazlíčka krokodýla. Má ho tak moc ráda, že s ním spí, jí, hraje si, zkrátka nehne se od něj. A dokonce se s ním koupe ve vaničce, a přitom mu zubním kartáčkem a pastou čistí chrup. Video z jejich společné koupele zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Krokodýl si nechal od tříleté holčičky čistit zuby kartáčkemVideo: AP

 
Článek

Krokodýla jí koupil otec Syahrul Effendi před osmi měsíci na trhu. Zvíře bylo ve zuboženém stavu, všude po těle mělo rány, a tudíž bylo téměř neprodejné, píše server listu The Mirror. „Chtěl jsem ho zachránit. Jeho původní cena byla 39 liber (přibližně 1160 Kč), ale prodejce slevil na 22 liber (přibližně 655 Kč), protože jsem si k němu koupil ještě ptáky,“ popsal Effendi.

Doma ve městě Tangerang začal s jeho ošetřováním, jeho dceři Maharani byly přitom tehdy pouhé dva roky. Okamžitě se však s plazem spřátelila. Holčička s ním spí v pevném objetí, a věrný kamarád na ni čeká v kuchyni, když ona jí. „Vím, že krokodýl je predátor, ale mám informace, že může být domestikován,“ dodal dívčin otec.

Reklama

Výběr článků

Načítám