Hlavní obsah

Americká stařenka ztloukla policisty holí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Devětasedmdesátiletá Američanka v sobě našla dost síly na to, aby holí zmlátila dva policisty. Muži zákona do ženina domu přijeli, aby zabránili jejímu týrání, které bylo na stanici nahlášeno. O případu ve středu informovala místní média.

Článek

Policie ze státu Indiana uplynulý víkend dorazila do domu Betty Chambersové. Ta měla být fyzicky týrána svou ošetřovatelkou, která s ní sdílí bydliště, informoval Jaimee Thirion, tiskový mluvčí policejní stanice v okrese St. Joseph.

Když strážníci sedmapadesátiletou podezřelou ženu na místě spoutali, nečekaně je napadla stařenka, která oběma policistům uštědřila několik tvrdých ran holí.

Policisté skončili v nemocnici, jeden utržil lehký otřes mozku, druhý je zraněn na rameni a hlavě, potvrdil Thirion. Chambersová byla obviněna z ublížení na zdraví, zatčení se bránila.

Reklama

Související články

Invalidní stařenka prý obchodovala s drogami

96letá Američanka je obviněná z obchodování s drogami. Policie u ní našla větší množství kokainu, nepohyblivá důchodkyně nedokázala vysvětlit, jak se dostal...

Omylem vymlátila sousedovo auto

Nazlobená Němka si usmyslela, že se svému manželovi nejlépe pomstí, když mu kladivem rozbije jeho oblíbené auto. V rozlícení se však spletla a místo toho...

Výběr článků

Načítám