Hlavní obsah

Fotografie polonahé Češky na vrcholu Velkého Rozsutce vyvolala na Slovensku vášně

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polonahou Šárku (29) z Havířova vyfotografoval její přítel Martin (28) u kříže na vrcholu Velkého Rozsutce (1610 metrů nad mořem) v Malé Fatře. Fotografie zveřejněná na sociální síti vyvolala vášnivou debatu na slovenských webech.

Foto: Profimedia.cz

Kříž na vrcholu velkého Rozsutce (ilustrační foto)

Článek

„Vzniklo to spontánně, měla zpocené tričko, sundala si ho a já ji vyfotil,“ cituje Martina server čas.sk. „Nechtěla jsem nikoho pohoršit. Miluji Slovensko,“ říká Šárka.

„Úcta ke kříži a našim horám je slečně asi velmi vzdálená,“ napsala Eva na sociální síti. „Co je na tom krásného, že polonahá narcistka visí na kříží, to fakt netuším,“ přidala se Marta. „Polonahá žena u kříže v horách. Lidé už opravdu nemají žádnou pokoru,“ konstatovala další diskutující. „Jakým právem si tohle dovolila? Ten kříž byl vysvěcený, je symbolem Slováků a křesťanství,“ napsala Lucia.

Kladné komentáře psali hlavně muži. „Krásná fotka, krásná žena. Moc se mi fotka libí. Měli je nafotit víc,“ nechal se slyšet jeden z diskutujících. „Ten vrchol je nějaký křesťanský symbol? Vždyť se nefotila před kostelem nebo na hřbitově, aby to někoho uráželo,“ napsal Andrej.

„Jestli neměla ponožky v sandálech, tak je teprve skandál,“ komentoval fotografii vtipně Štefan. „Pěkná a vkusná fotka. Měli bychom být rádi, že k nám jezdí aspoň Češi, jinak by to tady byla ještě větší díra,“ dodal Zolo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám