Hlavní obsah

Muž putoval za dívkou napříč kontinenty, její matka ho postřelila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacetiletý Troy George Skinner z Nového Zélandu cestoval 13 500 kilometrů ze své vlasti do USA, aby si očividně vyrovnal účty se čtrnáctiletou dívkou, se kterou se seznámil na internetu a která s ním už nechtěla nic mít. Když se snažil dostat do domu, kde dívka žije, její matka ho postřelila, napsal server People.com.

Foto: Mapy.cz

Článek

Skinner strávil na cestě do Goochlandu ve Virginii dva dny. Z Nového Zélandu letěl nejdříve do Austrálie, pak do Los Angeles a Washingtonu, odkud autobusem odjel do Richmondu. Posledních 30 kilometrů z hlavního města Virginie do Goochlandu se podle svého tvrzení dostal stopem.

Cestou k domu se ještě zastavil v supermarketu, kde si koupil lepicí pásku a nůž. V domě zastihl matku, která mu ale odmítla otevřít. Skinner se přes její varování, že má střelnou zbraň, rozhodl dostat dovnitř násilím, rozbil skleněnou výplň dveří a prostrčil ruku dovnitř, aby dveře otevřel. Matka po Skinnerovi vystřelila a zasáhla ho do krku.

Skinnera, jehož život není ohrožen, se policie chystá obvinit z vloupání se zbraní a se záměrem spáchat závažný zločin. Případ prověřuje také Federální úřad pro vyšetřování (FBI), který zjišťuje, zda je s ohledem na Skinnerův kontakt s dítětem možné vznést i federální obvinění.

Reklama

Výběr článků

Načítám