Hlavní obsah

Kocour si vybral jeden ze svých životů, šíp mu prošel celým tělem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné štěstí měl dvouletý kocour, kterého v americkém městě Perris v Kalifornii našli s šípem v těle. Cizí předmět ho zasáhl v oblasti levé paže a vyjel ve spodní části hrudníku. Zvířete se ujali veterináři, kteří mu šíp z těla odstranili. Podle zachránců je pravděpodobné, že se kocour ze zranění plně zotaví, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Zraněného kocoura našel v pátek jeden z pracovníků centra pro opuštěná zvířata. Dvouleté zvíře očividně trpělo a hlasitě mňoukalo. Kromě šípu, který prošel částí jeho těla, měl také zlomenou levou přední nohu.

Šíp naštěstí nezasáhl žádný důležitý orgán, a tak veterináři mohli provést operaci, během níž cizí předmět z těla kocoura odstranili.

„Nejhorší zranění je zlomenina nohy. Stále ale nemůžeme vyloučit ani vnitřní krvácení,“ svěřila se Daily Mailu Sara Stronginová, jež operaci vedla. Jedním dechem ale dodala, že společně s dalšími kolegy předpokládá, že se kocour plně zotaví.

„Myslím, že měl neuvěřitelné štěstí, že šíp nenapáchal více škody,“ řekla. Kdo stojí za zraněním zvířete, zatím není zřejmé.

Reklama

Výběr článků

Načítám