Hlavní obsah

Muže pronásledovalo neodbytné prase

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když policistům z městečka North Ridgeville v americkém státě Ohio volal muž vracející se nad ránem domů, že ho sleduje neodbytné divoké prase, předpokládali celkem logicky muži zákona, že bude volající opilý nebo má halucinace. Policejní hlídka se ale po příjezdu na místo nestačila divit.

Foto: North Ridgeville Police Department

Odchycené prase putovalo na stanici na zadním sedadle policejního vozu.

Článek

O neobvyklém případu informovala policie z North Ridgeville na svém facebookovém účtu. „V sobotu v 5:26 ráno jsme odpovídali chlapíkovi, který očividně musel být opilý a na cestě z baru,“ stojí v úvodu policejní zprávy.

Policistům se nelze divit, muž je totiž informoval, že je vytrvale sledován prasetem. O to větší překvapení na policisty čekalo, když dorazili na místo. Hlídka narazila na „velmi střízlivého“ a velmi vyděšeného muže a na prase, které vytrvale poklusávalo za ním.

Mužům zákona se nakonec podařilo prase odchytit a převézt na stanici, kde strávilo den za mřížemi v psích kotcích. Následně bylo předáno majiteli, kterému uteklo.

Snímek policisté zveřejnili i proto, aby předběhli případné vtipálky. „Jsme si vědomi ironie výrazu ´prase v policejním autě´, takže teď, kdokoliv si myslí, že by byl vtipný, je ve skutečnosti neoriginální,“ stojí na policejním Facebooku závěrem.

Reklama

Výběr článků

Načítám