Hlavní obsah

Žena, která seznámila Harryho s Meghan, zůstává stále záhadou

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu si britský princ Harry a jeho snoubenka Meghan Markleová řeknou své ano. Už delší dobu jejich vztah média probírají ze všech stran, jedna věc však zůstává nejasná - kdo je žena, která může za to, že se seznámili. Pár jméno neprozradil, s jedním vážným tipem však přišel deník Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan během návštěvy Edinburského hradu

Článek

Budoucí královský manželský pár se před nějakou dobou svěřil, že se seznámil v červenci 2016 při rande naslepo, které jim dohodila jejich společná kamarádka. Přes veškeré naléhání však ani Harry, ani Meghan neprozradili, kdo je onou tajemnou kamarádkou.

Jediné vodítko, totiž že se jedná o ženu, stačilo královským reportérům, aby dokázali najít „okruh podezřelých“. Vše prý ukazuje na jedinou osobu – 33letou aristokratku Violet von Westenholz. Telegraph se svým zjištěním přišel už loni na podzim, před blížící se svatbou ho znovu oprášil.

Violet se s Harrym kamarádí od dětství, její otec je dobrým přítelem prince Charlese. V červnu 2016 se jako ředitelka PR oddělení módní značky Ralph Lauren setkala pracovně s Meghan, krátce nato došlo k seznámení americké herečky a Harryho.

Violet von Westenholz (vpravo)

O tom, že být královským reportérem někdy znamená téměř detektivní práci, svědčí fakt, že se Telegraphu podařilo zjistit den, kdy se nejspíš Meghan a Harry poprvé setkali. Bylo to 3. července 2016.

Stopy vedou k Violet

Meghan ještě 30. června točila seriál Kravaťáci, o pět dní později se objevila po boku Violet ve VIP lóži na tenisovém turnaji ve Wimbledonu. Den nato odlétla zpět za moře. Harry se z jedné ze svých cest vrátil 1. července. Museli se tedy setkat někdy v tomto časovém rozmezí.

Poslední nápovědou pak je instagramová fotka, kterou Meghan Markleová sdílela na svém účtu 3. července. Je na ní fotka srdce s nápisem „KISS ME“, kterou herečka doprovodila vzkazem „Lovehearts in London“. O den později nezapomněla Violet na svém účtu za všechno poděkovat.

Takové důkazy by pochopitelně před soudem neobstály, ale Telegraph si je jistý, že se vše odehrálo podle tohoto scénáře. Violet von Westenholz zatím se smíchem mlčí. „Spíš to nechám na jiných lidech, aby to když tak prozradili,“ svěřila se už loni Violet.

„Je to úžasný příběh a jsem si jistá, že spolu budou velice šťastní. Jsem prostě šťastná, že jsou šťastní. Jsou nádherný pár,“ dodala už jen na adresu Harryho a Meghan, kteří se tento víkend budou brát.

Reklama

Výběr článků

Načítám