Hlavní obsah

Muž skočil do vody a zachránil topícího se srnce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž v americkém Texasu v neděli prokázal, že má srdce na správném místě. Když zahlédl v jezeře topícího se srnce, na nic nečekal a skočil do vody, aby ho zachránil. Přivolaný policista mu následně pomohl nebohé zvíře vytáhnout na břeh.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Policisté z texaského okresu Montgomery County obdrželi hlášení o zvířeti v nesnázích v neděli ráno. Když přijeli na místo, v jezeře už plaval jeden z mužů a snažil se bezmocného sudokopytníka dostat do bezpečí.

Na záběrech je vidět, jak srnce ležícího na záchranném kruhu drží v náručí a plave s ním k molu. Tam ho čeká jeden ze strážníků, který unavené zvíře chytí a přenese ho na nedaleký trávník.

Srnec byl však příliš unavený, aby ihned odběhl do přírody. „Bude si muset trošku odpočinout,“ říká na videu zachránce. „Dáme ti čas kamaráde,“ přidává se strážník.

Ačkoliv se zvíře krátce po vytažení z vody pokusilo postavit na nohy a udělalo pár korků, po chvíli si zase lehlo a odpočívalo. Podle informací policie se po určité době vzchopilo a odběhlo zpět do lesů.

Reklama

Výběr článků

Načítám