Hlavní obsah

Rošťácké šťouchnutí málem skončilo tragédií, autobus minul dívku doslova o vlásek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské štěstí měla ve čtvrtek sedmnáctiletá dívka z polského města Čechovice-Dědice, do které na ulici z legrace vrazila kamarádka. Nevinné strčení málem skončilo tragédií, neboť chyběly centimetry a dívka by skončila pod koly projíždějící autobusu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka z legrace strčila kamarádku pod jedoucí autobusVideo: Reuters

 
Článek

Na záběrech, které zveřejnila polská policie, je vidět, jak dvojice kamarádek kráčí po chodníku vedle silnice. Když kolem dívek projíždí autobus, jedna do druhé strčí, načež napadená padá směrem k vozidlu, jehož zadní kolo jen o vlásek míjí její hlavu.

Vystrašená kamarádka ji poté pomohla zvednout se zpět na nohy a s pocitem úlevy ji objala. Na místě následně zastavil jeden z projíždějících řidičů, aby zkontroloval, zda je dívka v pořádku. Ta jako zázrakem vyvázla jen s lehkým zraněním.

Dívka, která incident zavinila, byla následně pokutována městskou policií. Ředitelství policie tamního vojvodství ovšem podle deníku Daily Mail usiluje o to, aby byla obviněna z pokusu o ublížení na zdraví.

Pokud by se tak stalo a soud by dívku uznal vinnou, mohla by jít až na rok do vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám