Hlavní obsah

Žena úmyslně nabourala s dětmi v autě, aby jim dokázala existenci boha

Novinky, tcs

Těžko uvěřitelný případ museli řešit policisté v americkém statě Georgia. Pětadvacetiletá Bakari Warrenová chtěla dokázat svým dětem ve věku pěti a sedmi let existenci boha, a že když budou mít dostatečnou víru, tak je ochrání. Proto se svým autem najela do betonového sloupku na křižovatce. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Foto: Gwinnett County Sheriff's Office

Bakari Warrenová

Článek

Bůh existuje, a když v něj budete hodně věřit, ochrání vás. Toto poselství se snažila svým dětem vštípit Bakari Warrenová, když se minulou středu v ranních hodinách rozjela se svým autem proti betonovému sloupku. Informovala o tom místní televizní stanice WSB-TV2.

K bláznivému činu se matka dvou dětí odhodlala na velké křižovatce v městečku Norcross. Když na místo přijeli policisté, nevěřili vlastním uším, když jim děti sdělily, proč maminka nabourala.

Kromě příkazu, ať se hodně modlí, jim naštěstí Warrenová, bezmezně věřící v boží ochranu, připomněla, že se mají připoutat.

Mohlo to dopadnout hůř

Když měla žena vysvětlit sama, co se stalo, odkázala muže zákona na svůj profil na Facebooku. Tam policisté nenašli vůbec nic podezřelého, Warrenová ale následně výpověď svých ratolestí potvrdila.

Všichni tři vyvázli bez zranění, jak ale sdělil seržant Eric Butynski, který u nehody zasahoval, mohlo to dopadnout podstatně hůř. „Stačilo, aby byla hustší doprava nebo aby trefila sloupek pod jiným úhlem,“ uvedl.

Pětadvacetiletá žena je nyní ve vazbě. Policisté ji obvinili ze dvou blíže nespecifikovaných trestných činů týkajících se krutosti páchané na dětech. Obě děti zůstávají prozatím v péči prarodičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám