Hlavní obsah

Mě natáčet nebudeš. Žralok srazil kameramanovi potápěčskou masku

Novinky, tcs

Neobvyklý zážitek má za sebou osmatřicetiletý potápěč Elton Polly, který se se skupinkou svých kolegů potápěl 24. února ve vodách jižně od jihoafrického města Durban. Jednomu ze žraloků, které si skupinka natáčela, už se příliš nelíbila lidská společnost, a tak vyrazil pryč. V cestě ale byl právě Polly, do kterého žralok tvrdě narazil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žralok narazil do potápěče takovou silou, že mu spadla maskaVideo: AP

 
Článek

Hejno žraloků bylo pro skupinku potápěčů lákavým cílem, pár z nich mělo kamery a nechtělo si nechat jedinečné záběry ujít. Jedním z nich byl i Polly, který žraloky natáčel na GoPro kameru.

Poklidné natáčení se však poněkud zvrtlo ve chvíli, kdy se jedno ze zvířat rozhodlo, že už má dost společnosti, a vyrazilo jinam. Na rozdíl od ostatních hemžících se žraloků si tento jedinec vyhlédl směr, ve kterém se nacházel Polly. Zvíře to ale ani nepřibrzdilo.

Náraz byl tak silný, že Pollymu spadla maska a vypadla dýchací trubice. Polly naštěstí zachoval klid a za pomoci svých kolegů si masku a trubici znovu nasadil.

„Nikdo z lidí nebyl zraněn a žralok též vyvázl bez úhony,“ sdělil Polly agentuře Newsflare a uzavřel tak celou kuriózní příhodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám