Hlavní obsah

Žena se vydávala za muže a dvakrát se oženila, aby získala věno

Novinky, tcs

Těžko uvěřitelný příběh vyšel na světlo v úterý 14. února v indickém státě Uttarpradéš. Pětadvacetiletá Krishna Senová několik let předstírala, že je muž. Aby snadno získala peníze, Senová se dvakrát oženila a užívala si věna svých manželek. O případu informoval server India.com.

Foto: Profimedia.cz

Krishna Senová jako Sweety Sen

Článek

Celý podvod byl odhalen v okamžiku, když policie zatkla muže jménem Sweety Sen, na kterého podala žalobu jeho první manželka Kamini, kterou měl Sweety fyzicky i psychicky obtěžovat kvůli věnu (což je v Indii speciální trestný čin).

Sweety se policistům přiznal a k tomu ještě překvapeným mužům zákona vysvětlil, že je žena. Lékařská prohlídka mu, tedy vlastně jí dala za pravdu. Z muže se vyklubala Krishna Senová. Podle vlastních slov se za muže ráda oblékala už od mládí.

Krishna Senová na svatbě s Kamini

Teprve v roce 2013 se však Senová rozhodla, že mužský vzhled využije ke svému obohacení. Vytvořila si falešný účet na sociálních sítích pod jménem Sweety Sen a začala vystupovat jako muž se vším všudy. V roce 2014 se Senová seznámila s tehdy dvaadvacetiletou Kamini.

„Senové se dívku povedlo přesvědčit, že jedná s mužem,“ uvedl policejní vyšetřovatel Janmejay Khanduri.

Podruhé už získat věno nestihla

Následně se ženě povedlo ošálit i rodinu a brzy se Senová s Kamini vzali. Senová si dala záležet na tom, aby se ve všech ohledech chovala jako muž. Své manželce nicméně přísně zakazovala se jí přes den dotýkat.

Manželství bylo konzumováno výhradně v noci a výhradně po tmě. Senová později uvedla, že si při intimních chvílích vypomáhala erotickými pomůckami.

Záhy nato měla Senová svou manželku začít bít a šikanovat. Nakonec se jí povedlo vylákat z ní věno ve výši 850 000 rupií (zhruba 270 000 korun). Senová manželce řekla, že odjíždí z města zakládat továrnu. Ve skutečnosti se však seznámila s druhou ženou, kterou si následně rovněž vzala.

O peníze však druhou ženu už Senová připravit nestihla. Nyní sedí v policejní cele. Za obtěžování kvůli věnu ji však policie obvinit nemůže.

Jelikož je Senová žena, její manželství jsou neplatná. Policie ji tak prozatím obvinila z podvodu a vydávání za cizí osobu. Na soud bude čekat ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám